Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
China, Beijing, waitress holding tray and tea pot in tea house : Stockfoto

China, Beijing, waitress holding tray and tea pot in tea house

Credits: 
Martin Puddy
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200339759-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
4.118 x 4.225 px (34,87 x 35,77 cm) - 300 dpi - 7 MB
Release-informatie:
Model release
China Beijing Waitress Holding Tray And Tea Pot In Tea House Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blindering,Chinees - Taal,Chinese cultuur,Chinese etniciteit,Chinese tekens,Dienblad,Dienstverlening,Doorschijnend,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Hoofdstad,Kamerscherm,Kleurenfoto,Nachtleven,Nostalgie,Ober,Oranje,Peking,Restaurant,Serveerster,Staan,Thee - Warme Drank,Theehuis,Theepot,Traditie,Traditionele kledij,Van de zijkant,Vasthouden,Verticaal,Voedingsindustrie,Voedsel en drank serverenPhotographer Collection: The Image Bank