China, Beijing, Tiananmen, National Grand Theatre, close-up : Stockfoto
Dec-07

China, Beijing, Tiananmen, National Grand Theatre, close-up

Credits: 
Phillip Jarrell Photographer
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Dec-07
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10066310bm-001
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 8,37 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
China Beijing Tiananmen National Grand Theatre Closeup StockfotoArchitectuur,Avondschemering,Buitenopname,Chinese cultuur,Close-up,Fotografie,Gebouw exterieur,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Modern,Onderdeel van een serie,Peking,Plein van de Hemelse Vrede,Reisbestemmingen,Symmetrie,Theater,Vijver,Weerkaatsing,Zonder mensenPhotographer Collection: Stone Dec-07