Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chimpanzee (Pan troglodytes) enclosure at Taronga Zoo, Sydney, New South Wales, Australia : Stockfoto

Chimpanzee (Pan troglodytes) enclosure at Taronga Zoo, Sydney, New South Wales, Australia

Credits: 
Lisa Mckelvie
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
128252791
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.504 x 2.336 px (29,67 x 19,78 cm) - 300 dpi - 3,84 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chimpanzee Enclosure At Taronga Zoo Sydney New South Wales Australia StockfotoAfgelegen,Australische cultuur,Australië,Buitenopname,Chimpansee,Dag,Dier,Dier in gevangenschap,Dierentuin,Dierentuin Sydney,Door mensen gemaakt,Fotografie,Gewone chimpansee,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Liggen,Nieuw-Zuid-Wales,Omsloten ruimte,Ontspanning,Sydney - Australië,Touw,Zitten,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary