Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child's hand holding bunch of fresh radishes. : Stockfoto
Close up of an 11 year old girl's hand holding a bunch of freshly picked radishes by a vegetable plot.

Child's hand holding bunch of fresh radishes.

Credits: 
Tim Platt
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Close up of an 11 year old girl's hand holding a bunch of freshly picked radishes by a vegetable plot.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89988878
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.425 x 5.138 px (29,00 x 43,50 cm) - 300 dpi - 7,29 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Childs Hand Holding Bunch Of Fresh Radishes Stockfoto10-11 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Biologisch,Blad,Buitenopname,Close-up,Dag,Dranken en maaltijden,Eén persoon,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Groente,Groot-Brittannië,Kind,Landbouw,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Moestuin,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Plukken,Radijs,Stel,Tuinieren,Vasthouden,Versheid,Verticaal,WortelPhotographer Collection: Iconica Tim Platt PhotographyClose up of an 11 year old girl's hand holding a bunch of freshly picked radishes by a vegetable plot.