Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children selling fruits and vegetables at stall : Stockfoto

Children selling fruits and vegetables at stall

Credits: 
Flying Colours Ltd
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88778428
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.818 x 3.615 px (40,79 x 30,61 cm) - 300 dpi - 9,08 MB
Release-informatie:
Model en property release
Children Selling Fruits And Vegetables At Stall Stockfoto4-5 jaar,6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Buitenopname,Competitie,Conflict,Contrasten,Dag,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Fronsen,Frontaal,Frustratie,Gelegenheid,Getuite lippen,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Glimlachen,Groente,Hoog standpunt,Horizontaal,Houding,Idee,In de camera kijken,Initiatief,Kaapstad,Kind,Kindertijd,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Koopwaar,Lagere schoolleeftijd,Levensstijl,Marktkraam,Meisjes,Mensen,Nieuw bedrijf,Portret,Problemen,Rivaliteit,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Uitdaging,Variatie,Verdriet,Verkopen,Versheid,Volwassene nadoen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Winkel,Winkelbord,Zakenpersoon,Zomer,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Stone