Children selling fruits and vegetables at stall : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Children selling fruits and vegetables at stall

Credits: 
Flying Colours Ltd
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88778428
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.818 x 3.615 px (40,79 x 30,61 cm) - 300 dpi - 9,08 MB
Children Selling Fruits And Vegetables At Stall Stockfoto 88778428Kind,Winkel,Verkopen,Kindertijd,Koopwaar,Contrasten,Gezonde levensstijl,Marktkraam,Versheid,6-7 jaar,Armen over elkaar,Competitie,Dag,Gezonde voeding,Initiatief,Mensen,Rivaliteit,Uitdaging,Verdriet,4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Bedrijfsleven,Buitenopname,Conflict,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Fronsen,Frontaal,Frustratie,Gelegenheid,Getuite lippen,Glimlachen,Groente,Hoog standpunt,Horizontaal,Houding,Idee,In de camera kijken,Kaapstad,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Levensstijl,Meisjes,Nieuw bedrijf,Portret,Problemen,Staan,Ten voeten uit,Twee personen,Variatie,Volwassene nadoen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Winkelbord,Zakenpersoon,Zomer,Zuid-Afrika,Zuid-AfrikaansPhotographer Collection: Stone