Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
children playing in precarious situations : Stockfoto
Children messing about

Children playing in precarious situations

Credits: 
j w l photography
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Children messing about
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85269992
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.340 x 2.925 px (19,81 x 24,77 cm) - 300 dpi - 2,17 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Children Playing In Precarious Situations StockfotoAan elkaar bevestigd,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Aziatische etniciteit,Chinese etniciteit,Fotografie,Gevangen,Glimlachen,In de camera kijken,Kindertijd,Lachen,Mensen,Muur,Ondeugendheid,Plezier,Portret,Pret,Speels,Studiofoto,Ten voeten uit,Twee personen,Verenigde Staten,VerticaalPhotographer Collection: Moment Select © 2008 Jason LeeChildren messing about