children playing in precarious situations : Stockfoto
Children messing about


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Children playing in precarious situations

Credits: 
j w l photography
Bijschrift:
Children messing about
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
85269992
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.340 x 2.925 px (19,81 x 24,77 cm) - 300 dpi - 2,17 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Children Playing In Precarious Situations StockfotoOndeugendheid,Kindertijd,Speels,Pret,Lachen,Studiofoto,Muur,Glimlachen,Portret,Ten voeten uit,In de camera kijken,Chinese etniciteit,Gevangen,Fotografie,Aan elkaar bevestigd,Alleen kinderen,Twee personen,Plezier,Verenigde Staten,Alleen meisjes,Aziatische etniciteit,Mensen,VerticaalPhotographer Collection: Moment Select © 2008 Jason LeeChildren messing about