Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children playing business meeting : Stockfoto

Children playing business meeting

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
156857737
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Cultura/Liam Norris
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 6,28 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Children Playing Business Meeting Stockfoto 156857737Kind,Leraar,Bedrijfsleven,Kindertijd,Zakenman,Whiteboard,Student,Leiderschap,Leren,Goed gekleed,Jongens,Meisjes,Onderwijzen,Praten,Problemen,Verkleden,Klaslokaal,Verbeelding,4-5 jaar,8-9 jaar,Aspiraties,Bedrijfsstrategie,Binnenopname,Blond haar,Bovenlichaam,Broer,Dag,Discussie,Dranken en maaltijden,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Formele kleding,Fotografie,Gebaren,Groot-Brittannië,Horizontaal,Huiselijk leven,Kleurenfoto,Koffiekop,Lagere schoolleeftijd,Londen - Engeland,Mannelijk,Mensen,Motivatie,Omlaag kijken,Onderwijs,Planning,Portretfoto,Speels,Strategie,Tafel,Theekop,Twee personen,Uitleggen,Vergadering,Vriendschap,Vrouwelijk,Zakenvrouw,Zitten,ZusPhotographer Collection: Riser