Children in the forest Kindergarten : Stockfoto
A girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Children in the forest Kindergarten

Credits: 
David Trood
Bijschrift:
A girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415132
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.019 x 3.425 px (42,49 x 29,00 cm) - 300 dpi - 10,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Children In The Forest Kindergarten Stockfoto2-3 jaar,55-59 jaar,Alleenstaande moeder,Avontuur,Bescherming,Bos,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dekzeil,Denemarken,Dochter,Drie personen,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezin met twee kinderen,Hillerod,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Milieubehoud,Moeder,Natuur,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Spelen,Spontaan,Tent,Volwassen,Vrouwelijk,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank David TroodA girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.