Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children in the forest Kindergarten : Stockfoto
A girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.

Children in the forest Kindergarten

Credits: 
David Trood
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150415132
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.019 x 3.425 px (42,49 x 29,00 cm) - 300 dpi - 10,7 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Children In The Forest Kindergarten Stockfoto2-3 jaar,55-59 jaar,Alleenstaande moeder,Avontuur,Bescherming,Bos,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Dekzeil,Denemarken,Dochter,Drie personen,Echte mensen,Europese etniciteit,Fotografie,Gezin met twee kinderen,Hillerod,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Meisjes,Mensen,Milieubehoud,Moeder,Natuur,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Spelen,Spontaan,Tent,Volwassen,Vrouwelijk,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank David TroodA girl helps set up an open tent in a Forest Kindergarten in Denmark.