Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children in the digital age. : Stockfoto
A young girl sits with her laptop while surfing the internet

Children in the digital age.

Credits: 
John Wildgoose
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A young girl sits with her laptop while surfing the internet
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
92958033
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 5,52 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Children In The Digital Age Stockfoto6-7 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Armstoel,Binnenopname,Blond haar,Buckinghamshire,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Groot-Brittannië,Hoog standpunt,Horizontaal,Houten vloer,In kleermakerszit,Internet,Kind,Kindertijd,Laptop,Leren,Mensen,Onderdeel van een serie,Onscherpe achtergrond,Paardenstaart,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,ZittenPhotographer Collection: The Image Bank John WildgooseA young girl sits with her laptop while surfing the internet