Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children (6-8) eating school dinner, portrait : Stockfoto

Children (6-8) eating school dinner, portrait

Credits: 
Dag Sundberg
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
10192155
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
280 x 226 px (9,88 x 7,97 cm) - 72 dpi - 16,5 kB
Children Eating School Dinner Portrait Stockfoto 10192155Kind,Kantine,School,Schoollunch,Eten,Kindertijd,Gezonde voeding,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Melk,Levensstijl,Dranken en maaltijden,Vriendschap,Fotografie,Dienblad,Dranken,Europese etniciteit,In de camera kijken,Kleine scherptediepte,Portret,Echte mensen,6-7 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Een groep mensen,Glas,Horizontaal,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Routine,Stralende lach,Tafelmanieren,Tafelmes,Vasthouden,Vier personen,VorkPhotographer Collection: Stone