Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children (6-8) eating school dinner, portrait : Stockfoto

Children (6-8) eating school dinner, portrait

Credits: 
Dag Sundberg
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10192155
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.754 x 3.836 px (40,25 x 32,48 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Release-informatie:
Model release
Children Eating School Dinner Portrait Stockfoto6-7 jaar,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen meisjes,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Dienblad,Dranken,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Een groep mensen,Eten,Europese etniciteit,Fotografie,Gezonde levensstijl,Gezonde voeding,Glas,Glimlachen,Horizontaal,In de camera kijken,Kantine,Kind,Kindertijd,Kleine groep mensen,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Levensstijl,Melk,Mensen,Mensen op de achtergrond,Portret,Routine,Schoolgebouw,Schoollunch,Stralende lach,Tafelmanieren,Tafelmes,Vasthouden,Vier personen,Vork,VriendschapPhotographer Collection: Stone