Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children (6-8) eating school dinner, portrait : Stockfoto

Children (6-8) eating school dinner, portrait

Credits: 
Dag Sundberg
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
10192155
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.754 x 3.836 px (40,25 x 32,48 cm) - 300 dpi - 5,54 MB
Children Eating School Dinner Portrait StockfotoKind,Kantine,Schoolgebouw,Schoollunch,Eten,Kindertijd,Glimlachen,Gezonde voeding,Gezonde levensstijl,Melk,Vriendschap,Een groep mensen,Dienblad,Dranken,Levensstijl,Dranken en maaltijden,Alleen kinderen,Fotografie,Europese etniciteit,In de camera kijken,Kleine scherptediepte,Portret,Echte mensen,6-7 jaar,8-9 jaar,Alleen meisjes,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Glas,Horizontaal,Kleine groep mensen,Kleurenfoto,Mensen,Mensen op de achtergrond,Routine,Stralende lach,Tafelmanieren,Tafelmes,Vasthouden,Vier personen,VorkPhotographer Collection: Stone