Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Children doing homework while their mother cooks : Stockfoto

Children doing homework while their mother cooks

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98841232
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.409 x 5.124 px (28,86 x 43,38 cm) - 300 dpi - 6,75 MB
Children Doing Homework While Their Mother Cooks StockfotoMoeder,Onderwijs,Keuken,Kind,Telefoon,Voorbereiding,Huiselijk leven,Kindertijd,Multitasken,Familie,Boek,Huiswerk,Eettafel,Telefoon gebruiken,Gezin met twee kinderen,Zitten,Binnenopname,Dochter,Schrijven,10-11 jaar,30-34 jaar,6-7 jaar,8-9 jaar,Aanrecht,Alleenstaande moeder,Bovenlichaam,Communicatie,Concentratie,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Hoofd in de handen,Jersey City,Jongens,Keuken - huis,Kleine scherptediepte,Maken,Mannelijk,Meisjes,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,New Jersey,Portretfoto,Routine,Saamhorigheid,Snijden,Snijplank,Staan,Stoel,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrouwelijk,Woonruimte,Zoon,één ouderPhotographer Collection: The Image Bank Jamie Grill Photography