Child washing the car with daddy : Stockfoto
Little boy helping his daddy to wash the car.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Child washing the car with daddy

Credits: 
Sally Anscombe
Bijschrift:
Little boy helping his daddy to wash the car.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149518543
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,54 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Washing The Car With Daddy StockfotoAuto,Wassen,Hulp,Vader,Kind,Kindertijd,Zoon,Een helpende hand,Groot-Brittannië,Weekend activiteiten,Jongens,Mensen,Nat,Emmer,Twee personen,Blond haar,Buitenopname,Ten voeten uit,Vrije tijd,25-29 jaar,4-5 jaar,Alleenstaande vader,Boom,Dag,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Horizontaal,Hygiëne,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Lancashire,Mannelijk,Op de tenen,Portretfoto,Volwassen,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Sally AnscombeLittle boy helping his daddy to wash the car.