Child washing the car with daddy : Stockfoto
Little boy helping his daddy to wash the car.

Child washing the car with daddy

Credits: 
Sally Anscombe
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Little boy helping his daddy to wash the car.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
149518543
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,54 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Washing The Car With Daddy Stockfoto25-29 jaar,4-5 jaar,Alleenstaande vader,Auto,Blond haar,Boom,Buitenopname,Dag,Een helpende hand,Emmer,Europese etniciteit,Familie met één kind,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Hulp,Hygiëne,Jong volwassen,Jonge mannen,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Lancashire,Mannelijk,Mensen,Nat,Op de tenen,Portretfoto,Ten voeten uit,Twee personen,Vader,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Wassen,Weekend activiteiten,ZoonPhotographer Collection: Moment Select © 2012 Sally AnscombeLittle boy helping his daddy to wash the car.