Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child using vacuum cleaner outside on concrete : Stockfoto
Child using vacuum cleaner outside on concrete.

Child using vacuum cleaner outside on concrete

Credits: 
Jodie Griggs
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Child using vacuum cleaner outside on concrete.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145580359
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.264 x 2.448 px (27,64 x 20,73 cm) - 300 dpi - 2,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Using Vacuum Cleaner Outside On Concrete Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Australië,Automatisch postproductiefilter,Beton,Blond haar,Buitenopname,Concentratie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Genomen met mobiel apparaat,Hobart,Hoog standpunt,Horizontaal,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Omlaag kijken,Plezier,Schoonmaken,Staan,Stofzuiger,Tasmanië,Ten voeten uit,Vasthouden,Vloerbedekking,Vreugde,Vrijetijdskleding,newtechnologyPhotographer Collection: Moment Select © Jodie Griggs 2012Child using vacuum cleaner outside on concrete.