Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child sending an email to Santa Claus : Stockfoto
Child sending an email to Santa Claus and pressing send button on a tablet touch screen

Child sending an email to Santa Claus

Credits: 
Marta Nardini
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Child sending an email to Santa Claus and pressing send button on a tablet touch screen
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158210608
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
5.360 x 3.560 px (45,38 x 30,14 cm) - 300 dpi - 5,73 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Sending An Email To Santa Claus StockfotoAlleen kinderen,Alleen één jongen,Binnenopname,Communicatie,Dag,Digitale generatie,Draadloze technologie,Duwen,E-mail,Eén persoon,Fotografie,Grafische gebruikersinterface,Horizontaal,Italië,Kerstman,Kerstmis,Kind,Kindertijd,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mannelijk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Tablet-pc,Techniek,Tekst,Touchscreen,Trui,Vasthouden,Versturen,Westers schriftPhotographer Collection: Moment Marta NardiniChild sending an email to Santa Claus and pressing send button on a tablet touch screen