Child playing with ribbon : Stockfoto
Child playing with ribbon in front of white wall.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Child playing with ribbon

Credits: 
(c) Jaime Monfort
Bijschrift:
Child playing with ribbon in front of white wall.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114654387
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.322 x 2.322 px (19,66 x 19,66 cm) - 300 dpi - 2,75 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Playing With Ribbon StockfotoOmwalling,Wit,Kind,Europese etniciteit,Kindertijd,Op de rug gezien,Spelen,Lintje,Schaduw,Eén persoon,Mensen,Voor,Ondeugendheid,Staan,4-5 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Beweging,Buitenopname,Fotografie,Kleurenfoto,Mannelijk,Onschuld,Pret,Provincie Valencia,Spanje,Ten voeten uit,Vierkant,ZorgeloosPhotographer Collection: Moment Select ©Jaime MonfortChild playing with ribbon in front of white wall.