Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child playing with ribbon : Stockfoto
Child playing with ribbon in front of white wall.

Child playing with ribbon

Bijschrift:
Child playing with ribbon in front of white wall.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
114654387
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
(c) Jaime Monfort
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.322 x 2.322 px (19,66 x 19,66 cm) - 300 dpi - 2,75 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Playing With Ribbon Stockfoto 114654387Omwalling,Europese etniciteit,Kind,Wit,Kindertijd,Lintje,Schaduw,Spelen,4-5 jaar,Alleen jongens,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Beweging,Buitenopname,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Mannelijk,Mensen,Ondeugendheid,Onschuld,Op de rug gezien,Pret,Provincie Valencia,Spanje,Staan,Ten voeten uit,Vierkant,Voor,ZorgeloosPhotographer Collection: Moment Select ©Jaime MonfortChild playing with ribbon in front of white wall.