Child on blanket  with abacus : Stockfoto
Toddler playing with abacus and bucket.

Child on blanket with abacus

Credits: 
Bertil Persson
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Toddler playing with abacus and bucket.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144169235
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 2.401 px (25,40 x 20,33 cm) - 300 dpi - 1,65 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child On Blanket With Abacus Stockfoto0-11 Maanden,1960-1969,1965,Abacus,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Archiefbeelden,Baby,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Deken,Eerste kindsheid,Emmer,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Halfgesloten ogen,Horizontaal,Kleurenfoto,Leren,Mensen,Peuter,Retrostijl,Spelen,Trui,Vasthouden,Vreugde,Vrolijk,Wit haar,Zitten,ZwedenPhotographer Collection: Fototrove © Jenny DuvalToddler playing with abacus and bucket.