Child on blanket  with abacus : Stockfoto
Toddler playing with abacus and bucket.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Child on blanket with abacus

Credits: 
Bertil Persson
Bijschrift:
Toddler playing with abacus and bucket.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
144169235
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
3.000 x 2.401 px (25,40 x 20,33 cm) - 300 dpi - 1,65 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child On Blanket With Abacus StockfotoAbacus,0-11 Maanden,1960-1969,1965,Alleen baby's,Alleen één jongensbaby,Archiefbeelden,Baby,Blond haar,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Deken,Eerste kindsheid,Emmer,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Halfgesloten ogen,Horizontaal,Kleurenfoto,Leren,Mensen,Peuter,Retrostijl,Spelen,Trui,Vasthouden,Vreugde,Vrolijk,Wit haar,Zitten,ZwedenPhotographer Collection: Fototrove © Jenny DuvalToddler playing with abacus and bucket.