Child in bath with face covered in bubbles : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Child in bath with face covered in bubbles

Credits: 
Jodie Griggs
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155945729
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.048 x 2.048 px (17,34 x 17,34 cm) - 300 dpi - 1,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child In Bath With Face Covered In Bubbles StockfotoAutomatisch postproductiefilter,Bad,Kind,Schuim,Kindertijd,Badmuts,Mokken,Bel - Vloeistof,Alleen kinderen,Tong uitsteken,6-7 jaar,Alleen één meisje,Australië,Badkamer - huis,Bedekken,Binnenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Genomen met mobiel apparaat,Hobart,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Mensen,Met de ogen dicht,Onschuld,Tasmanië,Vierkant,WoonruimtePhotographer Collection: Moment Select © Jodie Griggs 2012