Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child holding jar of coins, close-up, mid section : Stockfoto

Child holding jar of coins, close-up, mid section

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
sb10068859v-001
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
3.756 x 4.653 px (31,80 x 39,40 cm) - 300 dpi - 5,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Holding Jar Of Coins Closeup Mid Section Stockfoto4-5 jaar,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Amerikaanse munt,Binnenopname,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Glazen pot,Huishoudkosten,Investering,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Liefdadigheidswerk,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Menselijke vinger,Mensen,Middelste deel,Muntgeld,Planning,Saving up for a rainy day - Engelse uitdrukking,Spaargeld,Spaarpot,Transparant,Vasthouden,VerticaalPhotographer Collection: The Image Bank