Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Child having ear cleaned with cotton swab : Stockfoto
Child having ear cleaned with cotton swab.

Child having ear cleaned with cotton swab

Credits: 
Poppy Thomas-Hill
Bijschrift:
Child having ear cleaned with cotton swab.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
146582295
Collectie:
Moment Open

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Child Having Ear Cleaned With Cotton Swab StockfotoWattenstaafje,Oor,14-15 jaar,2-3 jaar,Binnenopname,Blond haar,Close-up,Europese etniciteit,Fotografie,Grijze ogen,Horizontaal,Hygiëne,In de camera kijken,Jongens,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Onscherpe achtergrond,Opzij kijken,Portret,Portretfoto,Schoonmaken,Tiener,Tienermeisjes,Twee personen,Vasthouden,Verenigde Staten,Vrijetijdskleding,ZorgzaamheidPhotographer Collection: Moment Open Copyright 2012 Poppy Thomas-HillChild having ear cleaned with cotton swab.