Chef working at electronic tablet : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Chef working at electronic tablet

Credits: 
Jetta Productions
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
170286905
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.126 x 3.418 px (43,40 x 28,94 cm) - 300 dpi - 8,96 MB
Chef Working At Electronic Tablet StockfotoKok,Tablet-pc,Werken,Tafel,Kokskostuum,Techniek,25-29 jaar,Aanraken,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Binnenopname,Commerciële keuken,Dag,Draadloze technologie,Eet- en drink gelegenheden,Eén persoon,Fotografie,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Koksmuts,Mensen,Omlaag kijken,Onscherpe achtergrond,Oregon,Overwerken,Portland - Oregon,Portretfoto,Succes,Uniform,Van de zijkant,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Weerkaatsing,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Jetta Productions, Inc