Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chef putting garnish on plate of food, close-up : Stockfoto

Chef putting garnish on plate of food, close-up

Credits: 
ColorBlind Images
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200369649-002
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.992 x 3.328 px (42,27 x 28,18 cm) - 300 dpi - 5,24 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chef Putting Garnish On Plate Of Food Closeup Stockfoto35-39 jaar,Aanbrengen,Aanrecht,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bord,Close-up,Commerciële keuken,Concentratie,Deskundigheid,Dranken en maaltijden,Eten koken,Eén persoon,Fotografie,Garnering,Gourmet eten,Hoofd schuin,Horizontaal,Kleurenfoto,Kok,Koksmuts,Oceanische etniciteit,Omlaag kijken,Onderdeel van een serie,Perfectie,Portretfoto,Uniform,Vasthouden,Voedingsindustrie,WerkenPhotographer Collection: Iconica