Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cheerful businesswoman with smart phone in cafe : Stockfoto
Beijing,China

Cheerful businesswoman with smart phone in cafe

Credits: 
BJI/Blue Jean Images
Bijschrift:
Beijing,China
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
160691929
Cheerful Businesswoman With Smart Phone In Cafe Stockfoto20-24 jaar,Alleen jonge vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Aziatische en Indiase etniciteit,Aziatische etniciteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Café,China,Chinese etniciteit,Close-up,Communicatie,Consumentisme,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Elegantie,Eén persoon,Formele kleding,Fotografie,Geluk,Gemak,Glimlachen,Goed gekleed,Internet,Internet surfen,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koffiehuis,Koffiepauze,Levensstijl,Mensen,Mobiele telefoon,Ontspanning,Oost-Azië,Pak,Peking,Plezier,Profiel,Raam,Smartphone,Sms'en,Stad,Stadsleven,Stralende lach,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vreugde,Vrije tijd,Vrolijk,Weerkaatsing,Wegkijken,Werkneemster,Witte boorden werker,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zitten,ZorgeloosPhotographer Collection: blue jean images Beijing,China