Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Cheerful businesswoman : Stockfoto
Businesswoman in front of a concrete wall

Cheerful businesswoman

Bijschrift:
Businesswoman in front of a concrete wall
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
117150962
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
eva serrabassa
Collectie:
Vetta
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cheerful Businesswoman Stockfoto 117150962Zakenvrouw,Blauw,Modieus,Bedrijfsleven,Cool,Volwassen vrouwen,Armen over elkaar,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beton,Bovenlichaam,Elegantie,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Horizontaal,In de camera kijken,Jak,Kleurenfoto,Levensstijl,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Positieve emotie,Staan,Tekstveld,Vastberadenheid,Volwassen,Voor,Vrolijk,Zakenpersoon,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Vetta eva serrabassaBusinesswoman in front of a concrete wall