Change Purse With Bills And Coins. : Stockfoto
UNITED STATES - Circa 1950s: Change Purse With Bills And Coins.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Change Purse With Bills And Coins.

Credits: 
H. Armstrong Roberts
Bijschrift:
UNITED STATES - Circa 1950s: Change Purse With Bills And Coins.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
81773231
Collectie:
Retrofile
Max. bestandsgrootte:
5.493 x 4.355 px (46,51 x 36,87 cm) - 300 dpi - 3,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Change Purse With Bills And Coins StockfotoPortemonnee,Geld,Muntgeld,Geldrol,Papiergeld,Hebzucht,1950-1959,20e eeuw,Aantal mensen,Amerikaanse dollar,Amerikaanse valuta,Binnenopname,Enkel object,Financiën,Fotografie,Gevuld,Hoog standpunt,Horizontaal,Kleurenfoto,Rijkdom,Spaargeld,Studiofoto,Verenigde Staten,Vlak erboven,Witte achtergrond,Zonder mensenPhotographer Collection: Retrofile UNITED STATES - Circa 1950s: Change Purse With Bills And Coins.