Chairs around catwalk set for fashion show : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Chairs around catwalk set for fashion show

Credits: 
Thomas Barwick
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138488973
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,16 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chairs Around Catwalk Set For Fashion Show StockfotoCatwalk,Zonder mensen,Modeshow,Mode,Modeweek,Spotlicht,Glamour,Verlicht,Planning,Voorbereiding,Achter de schermen,Luxe,Absentie,Kleurenfoto,Rangschikken,Stoel,Symmetrie,Begin,Fotografie,Binnenopname,Creativiteit,Grote groep dingen,Horizontaal,Idee,Op een rij,Overvloed,Rustige Scène,Seattle,Verenigde Staten,Verwachting,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INC