Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Chairs around catwalk set for fashion show : Stockfoto

Chairs around catwalk set for fashion show

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
138488973
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.915 px (44,20 x 33,15 cm) - 300 dpi - 5,16 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Chairs Around Catwalk Set For Fashion Show Stockfoto 138488973Catwalk,Modeshow,Zonder mensen,Mode,Spotlicht,Modeweek,Glamour,Kleurenfoto,Luxe,Rangschikken,Stoel,Symmetrie,Verlicht,Voorbereiding,Fotografie,Absentie,Achter de schermen,Begin,Binnenopname,Creativiteit,Grote groep dingen,Horizontaal,Idee,Op een rij,Overvloed,Planning,Rustige Scène,Seattle,Verenigde Staten,Verwachting,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INC