Centro Niemeyer in Avilés : Stockfoto
concrete, Oscar Niemeyer, tower, architecture, building


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Centro Niemeyer in Avilés

Credits: 
Rudi Sebastian
Bijschrift:
concrete, Oscar Niemeyer, tower, architecture, building
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
114997968
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.200 x 5.001 px (44,03 x 42,34 cm) - 300 dpi - 8,59 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Centro Niemeyer In Avilés StockfotoFuturistisch,Beton,Architectuur,Gebouw exterieur,Modern,Zonder mensen,Spanje,Asturië,Beroemde plaats,Buitenopname,Culturen,Dag,Fotografie,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Lucht,Reisbestemmingen,TorenPhotographer Collection: The Image Bank Rudi Sebastianconcrete, Oscar Niemeyer, tower, architecture, building