Cat in front of splashing milk bowl : Stockfoto
White and beige Scottish Fold cat in awkward stance in front of a splashing bowl of milk on wooden floor

Cat in front of splashing milk bowl

Credits: 
Benjamin Torode
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
White and beige Scottish Fold cat in awkward stance in front of a splashing bowl of milk on wooden floor
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
165874893
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
5.971 x 3.981 px (50,55 x 33,71 cm) - 300 dpi - 16,9 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Cat In Front Of Splashing Milk Bowl StockfotoBeweging,Binnenopname,Dag,Dierenthema's,Dranken,Eén dier,Fotografie,Gedomesticeerde dieren,Horizontaal,Houten vloer,Huiskat,Japan,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Melk,Potplant,Profiel,Schaal,Scottish Fold Cat,Spatten,Tokio,Voor,Zonder mensenPhotographer Collection: Moment Select © 2013 Benjamin TorodeWhite and beige Scottish Fold cat in awkward stance in front of a splashing bowl of milk on wooden floor