Casual businessman, portrait, colleagues in background : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Casual businessman, portrait, colleagues in background

Credits: 
Jon Feingersh
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200439827-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
280 x 186 px (9,88 x 6,56 cm) - 72 dpi - 14,4 kB
Casual Businessman Portrait Colleagues In Background Stockfoto 200439827-001Marketing,Creativiteit,Eén persoon,Tevreden,Afbeelding,Kantoor,Ontwerp,Stroomschema,30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bruin haar,Collega,Europese etniciteit,Fotografie,Haarband,Horizontaal,In de camera kijken,Kleurenfoto,Mensen op de achtergrond,Middellang haar,Ontwerper,Overhemd,Portret,Sik,Spijkerbroek,Staan,T-Shirt,Tabel,Vrijetijdskleding,Zakenman,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Iconica