Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Carpenter measuring frame of unfinished house, low angle view : Stockfoto

Carpenter measuring frame of unfinished house, low angle view

Credits: 
Zigy Kaluzny
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
966297-008
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.080 x 3.382 px (43,01 x 28,63 cm) - 300 dpi - 5,58 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Carpenter Measuring Frame Of Unfinished House Low Angle View StockfotoHuis,Bouw,Bouwen,Bouwvakker,Hout,Constructiegeraamte,Timmerhout,Buitenopname,Meten,Recht eronder,Timmerman,Timmerwerk,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Bouwvakkershelm,Dag,Dak,Eén persoon,Fotografie,Helm,Horizontaal,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Noord-Europese etniciteit,Onvolledig,Ten voeten uit,Vrijetijdskleding,WerkenPhotographer Collection: The Image Bank