Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Career Advice : Stockfoto
A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.

Career Advice

Credits: 
Douglas Grundy
Bijschrift:
A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
HL1111-001
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.008 x 2.973 px (25,47 x 25,17 cm) - 300 dpi - 1,95 MB
Career Advice StockfotoMode,Advies,Bureau,Deskundigheid,Kantoor,Modeontwerper,Tekenen,1955,Afbeelding,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Amerikaanse cultuur,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Dier,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Het verleden,Horizontaal,Leren,Luisteren,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Noord-Europese etniciteit,Onderwijs,Praten,Studente,Tonen,Twee personen,Universiteitsstudent,Volwassen student,Werkneemster,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.