Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Career Advice : Stockfoto
A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.

Career Advice

Bijschrift:
A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
HL1111-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Douglas Grundy
Collectie:
Hulton Archive
Max. bestandsgrootte:
3.008 x 2.973 px (25,47 x 25,17 cm) - 300 dpi - 1,95 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Career Advice Stockfoto HL1111-001Mode,Bureau,Kantoor,1955,Advies,Afbeelding,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Amerikaanse cultuur,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Deskundigheid,Dier,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Het verleden,Horizontaal,Leren,Luisteren,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Modeontwerper,Noord-Europese etniciteit,Onderwijs,Praten,Tekenen,Tonen,Twee personen,Universiteitsstudent,Volwassen student,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zwart-witPhotographer Collection: Hulton Archive A student receives advice from a fashion designer about a job in that field.