Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Car crossing Bixby bridge, Big Sur. : Stockfoto

Car crossing Bixby bridge, Big Sur.

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107981328
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Kodiak Greenwood
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.413 px (43,35 x 28,90 cm) - 300 dpi - 8,42 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Car Crossing Bixby Bridge Big Sur Stockfoto 107981328Rijden,Landschap,Landschap,Motivatie,Heuvel,Reisbestemmingen,Zee,Zonder mensen,Californië,Kustlijn,Big Sur,Kustweg,Reis,Sedan,Buitenopname,Bixbybrug,Horizontaal,Dag,De weg voorwaarts,Fotografie,Horizon over water,Kleurenfoto,Nationaal monument,Plezier,Verenigde Staten,VervoerPhotographer Collection: Stone Kodiak Greenwood