Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Canary Wharf seen from the Naval College : Stockfoto

Canary Wharf seen from the Naval College

Credits: 
Marco Rosario Venturini Autieri
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
108309604
Collectie:
Vetta

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Canary Wharf Seen From The Naval College StockfotoNeoklassiek,Afbeelding,Architectonisch element,Architectonische zuil,Architectuur,Bedrijfsleven,Buiten de context,Canada Tower,Canary Wharf,Citibank Tower,Financieel district,Fotografie,Gebouw exterieur,Greenwich - Londen,Groot bedrijf,HSBC Towers,Klassieke stijl,Kleurenfoto,Kunst,Londen - Engeland,Monument,Museum,Nationaal Maritiem Museum,Ongewone camerahoek,Schaduwe,Stele,Verticaal,Zwart-witPhotographer Collection: Vetta