Canada, Alberta, Banff National Park, Patterns in snow and frost on trees at frozen Bow Lake : Stockfoto
Feb-08

Canada, Alberta, Banff National Park, Patterns in snow and frost on trees at frozen Bow Lake

Credits: 
Philip and Karen Smith
Bijschrift:
Feb-08
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
sb10068514a-004
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.500 x 4.125 px (46,57 x 34,93 cm) - 300 dpi - 8,41 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Canada Alberta Banff National Park Patterns In Snow And Frost On Trees At Frozen Bow Lake Stockfoto sb10068514a-004Sneeuw,Landschap,Boom,Canada,Februari,Vorst,Winter,Zonsopgang,2008,Alberta,Banff National Park,Bergketen,Bevroren,Bow Lake,Buitenopname,Dag,Fotografie,Horizontaal,Kleurenfoto,Majestueus,Natuur,Print,Reisbestemmingen,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Skispoor,Sneeuwkap,Vakantie,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Feb-08