Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Butterfly on wildflower : Stockfoto
Butterfly on wildflower (Salvia leucantha)

Butterfly on wildflower

Credits: 
Jasmina
Bijschrift:
Butterfly on wildflower (Salvia leucantha)
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
125141685
Collectie:
Vetta
Butterfly On Wildflower StockfotoLavendel,Bloem,Vlinder,Paars,Lente,Onscherp,Bontgekleurd,Zonsopgang,Groei,Macro,Plant,Natuur,Close-up,Zonlicht,Licht,Tegenlicht,Bloemblaadje,Geel,Herfst,Mexican Bush Sage,Wilde bloem,Breekbaarheid,Buitenopname,Dag,Dierenthema's,Extreme close-up,Eén dier,Fotografie,Insect,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Levendige kleur,Niet gecultiveerd,Rustige Scène,Schoonheid in de natuur,Steel,Tekstveld,Versheid,Verticaal,Verzadigde kleur,Wilde dieren,Zitten,Zomer,Zonder mensenPhotographer Collection: Vetta JasminaButterfly on wildflower (Salvia leucantha)