Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Butterfly in the rainforest : Stockfoto
Mechanitas polymnia Butterfly

Butterfly in the rainforest

Credits: 
Gavriel Jecan
Bijschrift:
Mechanitas polymnia Butterfly
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
106893596
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 7,24 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Butterfly In The Rainforest StockfotoBlad,Breekbaarheid,Buitenopname,Close-up,Dag,Dierenthema's,Ecosysteem,Eén dier,Fotografie,Horizontaal,Insect,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Natuur,Neerstrijken,Peru,Schoonheid in de natuur,Vlinder,Voelspriet,Wilde dieren,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank Gavriel JecanMechanitas polymnia Butterfly