Butcher holding slaughtered cow's head : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Butcher holding slaughtered cow's head

Credits: 
Hans Neleman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83696400
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.824 x 3.620 px (40,84 x 30,65 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Butcher Holding Slaughtered Cows Head StockfotoSlager,Koe,Mexico,Vlees,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Binnenopname,Bovenlichaam,Dag,Dierenkop,Dierenthema's,Dood dier,Echte mensen,Enkel object,Eén persoon,Fotografie,Gemeenschap,Gemengde afkomst,Glimlachen,Haak,Horizontaal,Individualiteit,Kaal geschoren hoofd,Klein bedrijf,Latijns-Amerika,Lichaamsdeel van dieren,Mensen,Mid-volwassen,Plezier,Portret,San Luis Potosí,Tevreden,Trots,Vasthouden,Voedingsindustrie,XilitlaPhotographer Collection: Iconica Hans Neleman