Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A busy modern office scene : Stockfoto
Knight Frank, Baker Street, London, UK

A busy modern office scene

Credits: 
Fiona Jackson-Downes
Bijschrift:
Knight Frank, Baker Street, London, UK
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
93910096
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Collectie:
Cultura
A Busy Modern Office Scene Stockfoto 93910096Kantoor,Cubicle,Aan het werk,Open ruimte,Beroep,Werken,Mannen,Computer,Telefoon,Beweging,Groot bedrijf,Kijken,Op een rij,Bedrijfsleven,Bureau,Desktop-pc,Directeur,Discussie,Techniek,Glimlachen,Horizontaal,Mensen,Mensen op de achtergrond,Praten,Teamwerk,Volwassen vrouwen,Zakenman,Architectuur,Computernetwerk,Document,Profiel,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,45-49 jaar,Advies,Afbeelding,Alleen volwassenen,Bewogen,Binnenopname,Brainstormen,Bureaustoel,Collega,Communicatie,Drie personen,Driekwartlengte,Europa,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Groot-Brittannië,Hulp,Indiase etniciteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Luisteren,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Onderzoeken,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Overhemd en stropdas,Pak,Papierwerk,Partnerschap,Saamhorigheid,Samenwerking,Staan,Stoel,Telefoon gebruiken,Tevreden,Tonen,Uitleggen,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Vrolijk,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Cultura Knight Frank, Baker Street, London, UK