Businesswomen working in office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswomen working in office

Credits: 
Cultura/Lilly Bloom
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
165567543
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.840 x 5.760 px (32,51 x 48,77 cm) - 300 dpi - 4,65 MB
Businesswomen Working In Office Stockfoto 165567543Kantoor,Vergadering,Werken,Jong volwassen,Teamwerk,Bedrijfsleven,Binnenopname,Planning,Muur,Strategie,Bejaard,Multi etnische groep,Verticaal,Zakenvrouw,Collega,Mensen,Samenwerking,Volwassen vrouwen,Alleen vrouwen,Bedrijfsstrategie,Vergaderruimte,Zakenbijeenkomst,Zitten,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,30-39 jaar,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen volwassenen,Beieren,Dag,Diagram,Driekwartlengte,Duitsland,Europese etniciteit,Fotografie,Gemengde afkomst,Groot bedrijf,Hangen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Medewerker,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,München,Saamhorigheid,Seniore vrouwen,Staan,Tekstveld,Ten voeten uit,Vier personen,Volwassen,WerkneemsterPhotographer Collection: Riser