Businesswomen meeting in office attrium : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswomen meeting in office attrium

Credits: 
Caroline von Tuempling
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154185953
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.400 px (43,18 x 28,79 cm) - 300 dpi - 10 MB
Businesswomen Meeting In Office Attrium StockfotoTrap,Bedrijfsleven,Discussie,Glas,Actieve ouderen,Bejaard,Kantoor,Kort haar,Multi etnische groep,Seniore vrouwen,25-29 jaar,45-49 jaar,65-70 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Architectuur,Atrium,Baggage,Binnenopname,Blond haar,Bouwwerk,Chinese etniciteit,Collega,Communicatie,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Medewerker,Mensen,Netwerken,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Potplant,Staan,Stralende lach,Succes,Ten voeten uit,Vasthouden,Veiligheidshek,Verbinding,Vergadering,Volwassen,Vrijetijdskleding,Werkende bejaarden,Werkneemster,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zij aan zij,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Caroline von Tuempling