Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswomen having coffee in cafe : Stockfoto

Businesswomen having coffee in cafe

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200438480-001
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Siri Stafford
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.850 x 3.640 px (41,06 x 30,82 cm) - 300 dpi - 5,64 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswomen Having Coffee In Cafe Stockfoto 200438480-001Koffie,Café,Drinken,Twee personen,Discussie,Praten,Straat,Raam,Stad,Alleen vrouwen,Beweging,Bedrijfsleven,Vergadering,Zitten,Telewerk,Achter,Dag,Glas,Omtrek,Pak,Tafel,Zakenvrouw,Laptop,Onderdeel van een serie,Weerkaatsing,30-34 jaar,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Balpen,Beslissingen,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Close-up,Commerciëel bord,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Europese etniciteit,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Koffiekop,Laptop,Luisteren,Oppakken,Paardenstaart,Planning,Schotel,Stadsstraat,Transparant,Van de zijkant,Vasthouden,Verkeer,Werken,ZakenbijeenkomstPhotographer Collection: Iconica