Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswomen having coffee in cafe : Stockfoto

Businesswomen having coffee in cafe

Credits: 
Siri Stafford
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200438480-001
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.850 x 3.640 px (41,06 x 30,82 cm) - 300 dpi - 5,64 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businesswomen Having Coffee In Cafe Stockfoto30-34 jaar,Achter,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Balpen,Bedrijfsleven,Beslissingen,Beweging,Bovenlichaam,Bruin haar,Buitenopname,Café,Close-up,Commercieel bord,Dag,Discussie,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Drinken,Europese etniciteit,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Glas,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Koffie - Drank,Koffiekop,Laptop,Laptop,Luisteren,Omtrek,Onderdeel van een serie,Oppakken,Paardenstaart,Pak,Planning,Praten,Raam,Schotel,Stad,Stadsstraat,Straat,Tafel,Telewerk,Transparant,Twee personen,Van de zijkant,Vasthouden,Vergadering,Verkeer,Weerkaatsing,Werken,Werkneemster,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Iconica