Businesswomen having coffee in cafe : Stockfoto

Businesswomen having coffee in cafe

Credits: 
Siri Stafford
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200438480-001
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.850 x 3.640 px (41,06 x 30,82 cm) - 300 dpi - 5,64 MB
Businesswomen Having Coffee In Cafe Stockfoto 200438480-001Koffie,Café,Discussie,Praten,Twee personen,Drinken,Raam,Straat,Bedrijfsleven,Beweging,Stad,Vergadering,Achter,Alleen vrouwen,Buitenopname,Europese etniciteit,Glas,Zitten,Onderdeel van een serie,Telewerk,Dag,Goed gekleed,Laptop,Omtrek,Pak,Tafel,Weerkaatsing,Werken,Zakenbijeenkomst,Zakenvrouw,Planning,Transparant,30-34 jaar,Alleen mid-volwassen vrouwen,Alleen volwassenen,Balpen,Beslissingen,Bovenlichaam,Bruin haar,Close-up,Commercieel bord,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,Fotografie,Gezicht aan gezicht,Groot bedrijf,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,Koffiekop,Laptop,Luisteren,Oppakken,Paardenstaart,Schotel,Stadsstraat,Van de zijkant,Vasthouden,Verkeer,WerkneemsterPhotographer Collection: Iconica