Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman working on laptop in office at night : Stockfoto

Businesswoman working on laptop in office at night

Credits: 
OJO Images/David Lees
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
109349346
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.000 x 3.510 px (42,33 x 29,72 cm) - 300 dpi - 9,24 MB
Release-informatie:
Model en property release
Businesswoman Working On Laptop In Office At Night Stockfoto30-34 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Autoriteit,Bedrijfsleven,Beroep,Beschouwing,Binnenopname,Bril,Bruin haar,Communicatie,Concentratie,Draadloze technologie,Dranken en maaltijden,E-mail,Emotionele stress,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Hoofd in de handen,Horizontaal,Internet,Kantoor,Kleurenfoto,Koffie - Drank,Koffiekop,Laptop,Laptop,Londen - Engeland,Mensen,Mid-volwassen,Nacht,Overwerken,Overwerkt,Portretfoto,Serieus,Techniek,Tekstveld,Vastberadenheid,Verbinding,Vergaderruimte,Volwassen,Werkneemster,Zakenvrouw,Zitten,newpremiumukPhotographer Collection: The Image Bank