Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman working at desk in office : Stockfoto

Businesswoman working at desk in office

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
143070839
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Working At Desk In Office Stockfoto30-34 jaar,30-39 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bruin haar,Bureau,Californië,Computer,Computeren,Concentratie,Dag,Desktop-pc,Eén persoon,Fotografie,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Kantoor,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Motivatie,Portretfoto,Raam,Techniek,Tekstveld,Typen,Verenigde Staten,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werken,Werkneemster,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: OJO Images