Businesswoman working at computer in office : Stockfoto

Businesswoman working at computer in office

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98841038
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.723 x 3.697 px (39,99 x 31,30 cm) - 300 dpi - 8,42 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Businesswoman Working At Computer In Office Stockfoto 98841038Kantoor,Zakenvrouw,30-34 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bruin haar,Computeren,Concentratie,Dag,Desktop-pc,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jersey City,Kleine scherptediepte,Mensen,Mid-volwassen,New Jersey,Portretfoto,Techniek,Vasthouden,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijk,Werken,Werkneemster,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography