Businesswoman using hi-tech computer monitor : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Businesswoman using hi-tech computer monitor

Credits: 
Wu Tao
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88586395
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.446 x 3.935 px (37,64 x 33,32 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Businesswoman Using Hitech Computer Monitor StockfotoComputermonitor,Techniek,Touchscreen,Futuristisch,Internationaal bedrijf,Wereldbol,Globaal,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Verbinding,Reiken,Digitaal samengesteld beeld,Aanraken,Kaart,Gegevens,Alleen vrouwen,Interactief,Beroep,Omhoog kijken,Staan,Vooruitgang,Europese etniciteit,Eén persoon,Toegankelijkheid,Zakenvrouw,Armen omhoog,Jong volwassen,Kijken,Mensen,Volwassen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Begrippen en thema's,Driekwartlengte,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Studiofoto,WerkneemsterPhotographer Collection: Stone