Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman using hi-tech computer monitor : Stockfoto

Businesswoman using hi-tech computer monitor

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
88586395
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Wu Tao
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.446 x 3.935 px (37,64 x 33,32 cm) - 300 dpi - 6,22 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Businesswoman Using Hitech Computer Monitor Stockfoto 88586395Computermonitor,Touchscreen,Techniek,Wereldbol,Futuristisch,Globale communicatie,Globaal,Internationaal bedrijf,Reiken,Digitaal samengesteld beeld,Volwassen vrouwen,Bedrijfsleven,Verbinding,Kaart,Aanraken,Gegevens,Interactief,Alleen vrouwen,Omhoog kijken,Staan,Vooruitgang,Beroep,Kijken,Zakenvrouw,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen omhoog,Begrippen en thema's,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Ledematen,Londen - Engeland,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Studiofoto,Toegankelijkheid,VolwassenPhotographer Collection: Stone