Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman talking on the phone in office : Stockfoto

Businesswoman talking on the phone in office

Credits: 
Jamie Grill
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
98841053
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.879 x 3.580 px (41,31 x 30,31 cm) - 300 dpi - 8,52 MB
Release-informatie:
Model release
Businesswoman Talking On The Phone In Office Stockfoto25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bruin haar,Bureau,Communicatie,Computer,Dag,Desktop-pc,Emotionele stress,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frustratie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Hoofdpijn,Horizontaal,Jersey City,Jong volwassen,Kantoor,Kleine scherptediepte,Leunen,Mensen,New Jersey,Overwerkt,Papier,Portretfoto,Techniek,Telefoon,Telefoon gebruiken,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verdriet,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijk,Werkneemster,Zakenvrouw,ZittenPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography