Businesswoman talking on the phone in office : Stockfoto

Businesswoman talking on the phone in office

Credits: 
Jamie Grill
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
98841053
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.879 x 3.580 px (41,31 x 30,31 cm) - 300 dpi - 8,52 MB
Businesswoman Talking On The Phone In Office Stockfoto 98841053Emotionele stress,Computer,Frustratie,Telefoon,Kantoor,Bureau,Telefoon gebruiken,Verdriet,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Alleen vrouwen,Desktop-pc,Hoofdpijn,Papier,Leunen,Zitten,25-29 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bruin haar,Communicatie,Dag,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jersey City,Jong volwassen,Kleine scherptediepte,Mensen,New Jersey,Overwerkt,Portretfoto,Techniek,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Verenigde Staten,Volwassen,Vrouwelijk,WerkneemsterPhotographer Collection: Iconica Jamie Grill Photography