Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman talking on headset in office and marking map : Stockfoto

Businesswoman talking on headset in office and marking map

Credits: 
David Schaffer
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
90201329
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Talking On Headset In Office And Marking Map StockfotoReizen,Klantenservice,Belcentrum,Coördinatie,Hands-free apparaat,Zakenvrouw,30-39 jaar,35-39 jaar,Afbeelding,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Bedrijfsleven,Beroep,Binnenopname,Bluetooth,Bruin haar,Close-up,Communicatie,Dag,Dienstverlening,Draadloze technologie,Eén persoon,Fotografie,Gemak,Glimlachen,Horizontaal,Hulp,IT'er,In de camera kijken,Informeel zakelijk,Kaapstad,Kaart,Kleurenfoto,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Luisteren,Mensen,Mid-volwassen,Netjes informeel,Plaatsen,Planning,Portret,Portretfoto,Praten,Speld,Spelden,Techniek,Telefoon,Telefoon gebruiken,Trots,Van de zijkant,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrijetijdskleding,Werkneemster,Zelfvertrouwen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images