Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman talking on cell phone in office : Stockfoto

Businesswoman talking on cell phone in office

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137088106
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Talking On Cell Phone In Office StockfotoKantoor,Bureau,Raam,Laptop,Volwassen vrouwen,Alleen vrouwen,Verbinding,Zakenvrouw,Bedrijfsleven,Werken,Stad,25-29 jaar,Afrikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Antwoorden,Architectuur,Bedfordshire,Binnenopname,Bouwwerk,Bruin haar,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Driekwartlengte,E-mail,Eén persoon,Focus op achtergrond,Fotografie,Gebaren,Geluk,Gemak,Gemengde afkomst,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Horizontaal,Internet,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kort haar,Laptop,Luisteren,Mensen,Mobiele telefoon,Praten,Staan,Techniek,Tekstveld,Telefoon gebruiken,Van de zijkant,Vasthouden,Volwassen,Werkneemster,WolkenkrabberPhotographer Collection: OJO Images