Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman standing outdoors holding plant : Stockfoto

Businesswoman standing outdoors holding plant

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137087621
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Standing Outdoors Holding Plant StockfotoBoom,Vasthouden,Klein,Mensen,Volwassen vrouwen,Groei,Maatschappelijk verantwoord ondernemen,Alleen vrouwen,Bonsai,In de camera kijken,Portret,Tuinieren,Bedrijfsleven,Buitenopname,Eén persoon,Glimlachen,Holle handen,Idee,Milieubehoud,Park,Verticaal,Zakenvrouw,Zorgzaamheid,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Breekbaarheid,Bruin haar,Compleet pak,Dag,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gemengde afkomst,Goed gekleed,Groot bedrijf,Groot-Brittannië,Jong boompje,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kettering - Engeland,Kleurenfoto,Kwetsbaarheid,Landelijke scène,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Milieu,Milieuactivist,Milieukwesties,Natuur,Nieuwsgierigheid,Onscherpe achtergrond,Staan,Tonen,Volwassen,WerkneemsterPhotographer Collection: OJO Images