Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman speaking at podium : Stockfoto

Businesswoman speaking at podium

Credits: 
Paul Bradbury
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
112156323
Collectie:
OJO Images
Businesswoman Speaking At Podium Stockfoto20-24 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Badge,Bedrijfsleven,Beroep,Bijwonen,Binnenopname,Bovenlichaam,Braziliaanse etniciteit,Chinese etniciteit,Collega,Compleet pak,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen ineengevouwen,Identiteit,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kaapstad,Kantoor,Kleurenfoto,Mannen,Medewerker,Mensen,Microfoon,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Praten,Presentatie,Redenaar,Seminar,Sleutelkoord,Staan,Teamwerk,Toespraak,Vergadering,Verticaal,Vier personen,Volwassen,Volwassen vrouwen,Vrolijk,Werken,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images