Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Businesswoman smiling, portrait : Stockfoto

Businesswoman smiling, portrait

Credits: 
Jose Luis Pelaez
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200452222-030
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.438 x 5.157 px (29,11 x 43,66 cm) - 300 dpi - 4,07 MB
Businesswoman Smiling Portrait Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Armen over elkaar,Bedrijfsleven,Beroep,Bovenlichaam,Deskundigheid,Eén persoon,Fotografie,Glimlachen,Goed gekleed,Grijs,In de camera kijken,Intelligentie,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Kort haar,Mensen,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Pak,Portret,Staan,Studiofoto,Tevreden,Trots,Verticaal,Werkneemster,Witte achtergrond,Zakenpersoon,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica